Hassan, A. N. Anaerobic fermentation of dairy food wastewater [Текст] / A. N. Hassan, B. K. Nelson> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6188-6203 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Dairy food--Fermentation Кл.слова (ненормированные): dairy food -- anaerobic fermentation -- methane production -- digestion -- biochemistry -- lactose -- protein -- pH control -- surfactants -- temperature -- C:N Ratio -- HRT -- анаэробическая ферментация -- молочные продукты Доп.точки доступа: Nelson, B. K. |
Cebo, C. Goat s1-casein genotype affects milk fat globule physicochemical properties and the composition of the milk fat globule membrane / C. Cebo, C. Cebo [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6215-6229 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Dairy food--Fat Кл.слова (ненормированные): dairy food -- s1-casein genotype -- caseins -- milk fat globule -- polar lipids -- protein -- butyrophlin -- adipophilin -- goat milk -- молочные продукты -- протеины -- молочный жир -- козье молоко Доп.точки доступа: Lopez, C.; Henry, C.; Beauvallet, C.; Menard, O.; Bevilacqua, C.; Bouvier, F.; Caillat, H.; Martin, P. |
Combined effect of heart treatment and ionic strength on the functionality of whey proteins [Текст] / R. Hussain [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6260-6273 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Dairy food--Whey proteins Кл.слова (ненормированные): dairy food -- whey protein -- heat treatment -- ionic strength -- conformational change -- temperature -- WPI dispersion -- молочные продукты -- сыворотка -- горячая обработка Доп.точки доступа: Hussain, R.; Gaiani, C.; Jeandel, C.; Ghanbaja, J.; Sher, J. |
Evalution of antimicrobial edible coatings from a whey protein isolate base to improve the shelf life of cheese [Текст] / O. L. Ramos [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6282-6292 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Cheese--Whey protein Кл.слова (ненормированные): dairy food -- antimicrobal compound -- cheese shelf life -- whey protein -- молочные продукты -- срок хранения сыров -- протеины сыворотки -- сыры Доп.точки доступа: Ramos, O. L.; Pereira, J. O.; Silva, S. I.; Fernandes, J. C.; Franco, M. I.; Lopes-da-Silva, J. A.; Pintado, M. E.; Malcata, F. X. |
Bravo, F. I. Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fraction [Текст] / F. I. Bravo, E. Molina, R. Lopez-Fandino> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6293-6299 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Dairy food--Fraction Кл.слова (ненормированные): dairy food -- milk fraction -- high-pressure treatment -- protein composition -- молочные продукты -- молочные белки -- молочная фракция Доп.точки доступа: Molina, E.; Lopez-Fandino, R. |
Deep, G. Exopolysaccharides modify functional properties of whey protein concentrate [Текст] / G. Deep, A. N. Hassan, L. Metzger> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6332-6338 . - ISSN 0022-0302 Рубрики: Dairy food--Whey protein Кл.слова (ненормированные): denaturation -- gelation -- whey protein concentrate -- застывание -- концентраты сыворотки -- белковые концентраты Доп.точки доступа: Hassan, A. N.; Metzger, L. |
Low-protein solid feed improves the utilization of milk replacer for protein gain in veal calves [Текст] / H. Berends [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6654-6664 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Veal calves--Feeding Кл.слова (ненормированные): veal calves -- utilization of milk -- телята -- утилизация молока Доп.точки доступа: Berends, H.; Borne, van den, J. J. G. C.; Alferink, S. J. J.; Reenen, van, C. G.; Bokkers, E. A. M.; Gerrits, W. J. J. |
CSN1S1-CSN3 (αS1-k-casein) composite genotypes affect detailed milk protein composition of Mediterranean water buffalo [Текст] / V. Bonfatti [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6801-6805. . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Buffalo--Genotypes Кл.слова (ненормированные): water buffalo -- milk protein composition -- молочные белковые смеси Доп.точки доступа: Bonfatti, V.; Giantin, M.; Gervaso, M.; Rostellato, R.; Colletta, A.; Dacatto, M.; Carnier, P. |
Dog rose (Rosa canina L.) as a functional ingredient in porcine frankfurters without added sodium ascorbate and sodium nitrite [Текст] / E. Vossen [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 451-457 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Pork--Ingredients Кл.слова (ненормированные): meat product -- dog rose extract -- protein oxidation -- color stability -- texture -- свинина -- экстракты -- белковое окисление -- цветовая стабильность -- функциональные ингредиенты Доп.точки доступа: Vossen, E.; Utrera, M.; Smet, S. D.; Morcuende, D.; Estevez, M. |
Physicochemical and organoleptic characteristics of seasoned beef patties with added glutinous rice flour [Текст] / H. Chang Yi [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Beef patties--Characteristics Кл.слова (ненормированные): glutinous rice flour -- soy protein isolate -- corn starch -- beef patties -- клейкая рисовая мука -- крахмал -- пирожки с говядиной Доп.точки доступа: Hae Chang Yi; Huynnho Cho; Jae Joon Hong; Rae Kyeong Ryu; Keum Taek Hwang; Regenstein, J. M. |
Reduction of salt in pork sausages by the addition of carrot fibre or potato starch and high pressure treatment [Текст] / A. Grossi [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 481-489 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Pork sausages--Addition Кл.слова (ненормированные): pork sausages -- low salt sausages -- carrot fibre -- potato starch -- protein solubility -- dietary ingredients -- свиные сосиски -- малосоленые сосиски -- картофельный крахмал -- диетические ингредиенты -- морковь -- добавки Доп.точки доступа: Grossi, A.; Soltoft-Jensen, J.; Knudsen, J. K.; Christensen, M.; Orlien, V. |
Lipid and protein oxidation of α-linolenic acid-enriched pork during refrigerated storage as influenced by diet supplementation with olive leaves (Olea europia L.) or α-tocopheryl acetate [Текст] / E. Botsoglou [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 525-532 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Pork--Oxidation Кл.слова (ненормированные): olive leaves -- linseed oil -- protein oxidation -- lipid oxidation -- свинина -- льняное масло -- оливки -- белковое окисление -- липидное окисление Доп.точки доступа: Botsoglou, E.; Govaris, A.; Ambrosiadis, I.; Fletouris, D. |
Pre-freezing raw hams: Potential influence of protein oxidation [Текст] / M. Utrera [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 596-603 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Protein oxidation Кл.слова (ненормированные): raw hams -- colour -- texture -- сырая ветчина -- цвет ветчины -- текстура -- белковое окисление -- качественные характеристики -- замороженная ветчина Доп.точки доступа: Utrera, M.; Armenteros, M.; Ventanas, S.; Solano, F.; Estevez, M. |
Fatty acid biosynthesis in Pseudomonas aeruginosa is initiated by the FabY class of ß-Ketoacyl acyl carrier protein synthases [Текст] / Yanqiu Yuan [и др.]> // Journal of bacteriology. - 2012. - Vol. 194, no 19. - P. 5171-5184 . - ISSN 0021-9193
Рубрики: Bacteriology--Biosynthesis Кл.слова (ненормированные): Pseudomonas aeruginosa -- fatty acid -- ß-Ketoacyl -- protein synthasis -- синегнойная палочка -- биосинтез жирных кислот -- бета-кетоцил, класс Доп.точки доступа: Yanqiu Yuan; Sachdeva, M.; Leeds, J. A.; Meredith, T. C. |
Sinha, S. Seventeen Sxy-dependent cyclic AMP receptor protein site-regulated genes are needed for natural transformation in Haemophilus influenzae [Текст] / S. Sinha, J. C. Mell, R. J. Redfield> // Journal of bacteriology. - 2012. - Vol. 194, no 19. - P. 5245-5254 . - ISSN 0021-9193
Рубрики: Bacteriology--Transformation Кл.слова (ненормированные): protein genes -- natural transformation -- DNA -- Haemophilus influenzae -- гены -- природная трансформация генов -- дезоксирибонуклеиновая кислота -- гемофильные палочки Доп.точки доступа: Mell, J. C.; Redfield, R. J. |
Interaction of the extreme N-terminal region of FliH with FlhA is required for efficient bacterial flagellar protein export [Текст] / N. Hara [и др.]> // Journal of bacteriology. - 2012. - Vol. 194, no 19. - P. 5353-5360 . - ISSN 0021-9193
Рубрики: Bacteriology--Protein Export Кл.слова (ненормированные): protein export -- bacterial flagellum -- белковый экспорт -- бактериальные жгутики Доп.точки доступа: Hara, N.; Morimoto, Y. V.; Kawamoto, A.; Namba, K.; Minamino, T. |
Glucansucrases: Three-dimensional structures, reactions, mechanism, α-glucan analysis and their implications in biotechnology and food applications [Текст] / H. Leemhuis [и др.]> // 0168-1656. Journal of biotechnology. - 2013. - Vol. 163, Issue 2 . - P. 250-272
Рубрики: Biotechnology--Glucansucrases Кл.слова (ненормированные): α-glucan analyses, and -- protein engineering -- белковая инженерия Доп.точки доступа: Leemhuis, H.; Pijning, T.; Dobruchowska, J. M.; Leeuwen, S. S. van; Kralj, S.; Dijkstra, B. W.; Dijkhuizen, L. |
Oppi-Williams, C. Regulation of lipid synthesis by liver X receptor α and sterol regulatory element-binding protein 1 in mammary epithelial cells [Текст] / C. Oppi-Williams, J. K. Suagee, B. A. Corl> // Journal of dairy science. - 2013. - Vol. 96, no 1. - P. 112-121 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Bovine mammary--Lipid synthesis Кл.слова (ненормированные): lipid synthesis -- element-binding proteins -- mammary epithelial cells -- липидный синтез -- белки -- молочные эпительные клетки Доп.точки доступа: Suagee, J. K.; Corl, B. A. |
Mielenz, M. Abundance of adiponectin system and G-protein coupled receptor GPR109A mRNA in adipose tissue and liver of F2 offspring cows of Charolais x German Holstein crosses that differ on body fat accumulation [Текст] / M. Mielenz, B. Kuhla, M. Hammon> // Journal of dairy science. - 2013. - Vol. 96, no 1. - P. 278-289 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Cows--Adipose tissue Кл.слова (ненормированные): adiponectin system -- adipose tissue -- адипонектиновая система -- жировые ткани -- печень Доп.точки доступа: Kuhla, B.; Hammon, M. |
Effect of protein supplementation on milk production and metabolism of dairy cows grazing tropical grass [Текст] / M. A. C. Danes [и др.]> // Journal of dairy science. - 2013. - Vol. 96, no 1. - P. 407-419 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Dairy cows--Protein supplementation Кл.слова (ненормированные): dairy cows -- protein supplementation -- milk production -- дойные коровы -- белковые добавки -- молочная продукция -- азотный метаболизм -- тропический подножный корм Доп.точки доступа: Danes, M. A. C.; Chagas, L. J.; Pedroso, A. M.; Santos, F. A. P. |