Effect of pre-incubation conditions on growth and survival of Staphylococcus aureus in sliced cooked chicken breast [Текст] / M. Y. Rodriguez-Caturla [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 409-416 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Chicken--Breast Кл.слова (ненормированные): chicken breast -- Staphylococcus aureus -- куриная грудка -- стафилококк золотистый -- преинкубация Доп.точки доступа: Rodriguez-Caturla, M. Y.; Diaz, A. V.; Vallejo, J. L. R.; Garcia-Gimeno, R. M.; Cosano, G. Z. |
Membrane disruption by antimicrobial fatty acids releases low-molecular-weight proteins from Staphylococcus aureus [Текст] / J. B. Parsons [и др.]> // Journal of bacteriology. - 2012. - Vol. 194, no 19. - P. 5294-5304 . - ISSN 0021-9193
Рубрики: Bacteriology--Membrane disruption Кл.слова (ненормированные): low-molecular-weight proteins -- Staphylococcus aureus -- antimicrobial fatty acids -- membrane disruption -- стафилококк золотистый -- белки с низким молекулярным весом -- антимикробные жирные кислоты -- разрыв мембраны Доп.точки доступа: Parsons, J. B.; Jiangwei Yao; Frank, M. W.; Jackson, P.; Rock, C. O. |
Edwards, A. M. Phenotype switching is a natural consequence of Staphylococcus aureus replication [Текст] / A. M. Edwards> // Journal of bacteriology. - 2012. - Vol. 194, no 19. - P. 5404-5412 . - ISSN 0021-9193
Рубрики: Bacteriology--Phenotype Кл.слова (ненормированные): Staphylococcus aureus -- стафилококк золотистый -- репликация |