PRKAG3 and CAST genetic polymorphisms and quality traits of dry-cured hams - I. [Текст] : associations in Spanish dry-cured ham Jamon Serrano / P. Gou [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 346-353 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Quality traits Кл.слова (ненормированные): dry-cured hams -- chemical composition -- sensory traits -- rheological traits -- консервированная ветчина -- химические смеси -- сенсорные характеристики -- реологические характеристики -- качественные характеристики -- генетический полиморфизм Доп.точки доступа: Gou, P.; Zhen, Z. Y.; Hortos, M.; Arnau, J.; Diestre, A.; Robert, N.; Claret, A.; Candek-Potokar, M.; Sante-Lhoutellier, V. |
PRKAG3 and CAST genetic polymorphisms and quality traits of dry-cured hams - II. [Текст] : associations in French dry-cured ham Jambon de Bayonne and their dependenceon salt reduction / V. Sante-Lhoutellier [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 354-359 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Quality traits Кл.слова (ненормированные): dry-cured hams -- salt reduction -- rheological traits -- sensory traits -- консервированная ветчина -- солевая редукция -- реологические характеристики -- сенсорные характеристики -- качественные характеристики -- генетический полиморфизм Доп.точки доступа: Sante-Lhoutellier, V.; Robert, N.; Martin, J. F.; Gou, P.; Hortos, M.; Arnau, J.; Diestre, A.; Candek-Potokar, M. |
PRKAG3 and CAST genetic polymorphisms and quality traits of dry-cured hams - III. [Текст] : associations in Slovenian dry-cured ham Kraški pršt and their dependence on proseccing / M. Ŝkrlep [и др.]> // Meat science. - Vol. 92, Issue 4. - P. 360-365 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Quality traits Кл.слова (ненормированные): dry-cured hams -- proseccing technique -- rheological traits -- sensory traits -- консервированная ветчина -- обрабатывающая техника -- реологические характеристики -- сенсорные характеристики -- генетический полиморфизм Доп.точки доступа: Ŝkrlep, M.; M.; Žlender, B.; Robert, N.; Sante-Lhoutellier, V.; Gou, P. |
Influence of inclusion of chestnut in the finishing diet on fatty acid profile of dry-cured ham from Celta pig breed [Текст] / R. Bermudez [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 394-399 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Chestnuts Кл.слова (ненормированные): dry-cured ham -- finishing diet -- fatty acids -- консервированная ветчина -- каштаны -- жирные кислоты -- диета -- породы свиней Доп.точки доступа: Bermudez, R.; Franco, I.; Franco, D.; Carballo, J.; Lorenzo, J. M. |
Effect of IGF-II (insulin-like growth factor-II) genotype on the quality of dry-cured hams and shoulders [Текст] / R. Reina [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 562-568 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Hams--Quality Кл.слова (ненормированные): dry cured hams -- dry-cured shoulder -- intramuscular fat -- sensory traits -- ветчина -- консервированная ветчина -- хребтовая часть -- внутримышечный жир Доп.точки доступа: Reina, R.; Lopez-Buesa, P.; Sanchez del Pulgar, J.; Ventanas, J.; Garcia, C. |
Presence of ochratoxin A on the surface of dry-cured Iberan ham after initial fungal growth in drying stage [Текст] / A. Rodriguez [и др.]> // Meat science. - 2012. - Vol. 92, Issue 4. - P. 728-734 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Ochratoxin Кл.слова (ненормированные): dry-cured ham -- mold -- initial fungal growth -- консервированная ветчина -- плесень Доп.точки доступа: Rodriguez, A.; Rodriguez, M.; Martin, A.; Delgado, J.; Cordoba, J. J. |
Estimation of dry-cured ham composition using dielectric time domain reflectometry [Текст] / E. Fulladosa [и др.]> // Meat science. - 2013. - Vol. 93, Issue 4. - P. 873-879 . - ISSN 0309-1740
Рубрики: Ham--Estimation Кл.слова (ненормированные): dry-cured ham -- dielectric time domain reflectometry -- water -- fat -- консервированная ветчина -- диэлектрическая рефлектометрия -- оценка ветчины -- воды -- жир Доп.точки доступа: Fulladosa, E.; Duran-Montge, P.; Serra, X.; Picouet, P.; Schimmer, O.; Gou, P. |