Usefulness of a large field of view sensor for physicochemical, textural, and yield predictions under industrial goat cheese (Murcia al Vino) manufacturing conditions [Текст] / S. Rovira [и др.] // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6320-6331 . - ISSN 0022-0302
ГРНТИ

Рубрики: Cheese--Usefulness
Кл.слова (ненормированные):
yield predictions -- goat cheese -- moisture -- sensor -- козий сыр -- влажность -- надой молока -- датчики


Доп.точки доступа:
Rovira, S.; Garcia, V.; Ferrandini, E.; Carrion, J.; Castillo, M.; Lopez, M. B.




   
    Effects of supercritical fluid extraction pressure on chemical composition, microbial population, lipid profile, and microstructure of goat cheese [Текст] / D. Sanchez-Macias [и др.] // Journal of dairy science. - 2013. - Vol. 96, no 3. - P. 1325-1334 . - ISSN 0022-0302
ГРНТИ

Рубрики: Cheese--Extraction
Кл.слова (ненормированные):
goat cheese -- supercritical fluid extraction -- chemical composition -- microbial population -- козий сыр -- жидкая экстракция -- химические смеси -- микроструктура козьего сыра -- фосфолипиды


Доп.точки доступа:
Sanchez-Macias, D.; Laubscher, A.; Castro, N.; Argüello, S.; Jimenez-Flores, R.