Usefulness of a large field of view sensor for physicochemical, textural, and yield predictions under industrial goat cheese (Murcia al Vino) manufacturing conditions [Текст] / S. Rovira [и др.]> // Journal of dairy science. - 2012. - Vol. 95, no 11. - P. 6320-6331 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Cheese--Usefulness Кл.слова (ненормированные): yield predictions -- goat cheese -- moisture -- sensor -- козий сыр -- влажность -- надой молока -- датчики Доп.точки доступа: Rovira, S.; Garcia, V.; Ferrandini, E.; Carrion, J.; Castillo, M.; Lopez, M. B. |
Effects of supercritical fluid extraction pressure on chemical composition, microbial population, lipid profile, and microstructure of goat cheese [Текст] / D. Sanchez-Macias [и др.]> // Journal of dairy science. - 2013. - Vol. 96, no 3. - P. 1325-1334 . - ISSN 0022-0302
Рубрики: Cheese--Extraction Кл.слова (ненормированные): goat cheese -- supercritical fluid extraction -- chemical composition -- microbial population -- козий сыр -- жидкая экстракция -- химические смеси -- микроструктура козьего сыра -- фосфолипиды Доп.точки доступа: Sanchez-Macias, D.; Laubscher, A.; Castro, N.; Argüello, S.; Jimenez-Flores, R. |