Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных

Вид поиска


Выберите поиск:
в найденном
Что искать:
 Найдено в других БД:Книги (193)Электронные издания ВСГУТУ (31)Статьи преподавателей ВСГУТУ (126)Вестник ВСГУТУ (11)Материалы конференций ВСГУТУ (12)Диссертации (15)Авторефераты (33)ГОСТЫ (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>R=65.59.03$<.>)
Общее количество найденных документов : 893
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

A novel method for determination and quantification of 4-methyloctanoic and 4-methylnonanoic acids in mutton by hollow fiber supported liquid membrane extraction coupled with gas chromatography // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 715-720
2.

A review of the development and use of video image analysis (VIA) for beef carcass evaluation as an alternative to the current EUROP system and other subjective systems/C. R. Craigie [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 307-318
3.

A single nucleotide polymorphism in the CYP2E1 gene promoter affects skatole content in backfat of boars of two commercial Duroc-sired crossbred populations/D. Mörlein [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 739-744
4.

A SNP in ASAP1 gene is associated with meat quality and production traits in Nelore breed/P. C. Tizioto [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 855-857
5.

Aberham Hailu Feyissa 3 D modelling of coupled mass and heat transfer of a convection-oven roasting process/Aberham Hailu Feyissa, K. V. Gernaey, Jens Adler-Nissen // Meat science, 2013. т.Vol. 93, Issue 4.-С.P. 810-820
6.

Addition of seaweed (Laminaria digitata) extracts containing laminarin and fucoidan to porcine diets/N. C. Moroney [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 423-429
7.

Akwetey W. Y. Sensory attributes and texture profile of beef burgers with gari/W. Y. Akwetey, C. L. Knipe // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 745-748
8.

Alba, de M. High pressure treatments on the inactivation of Salmonella Enteritidis and the characteristics of beef carpaccio/M. de Alba , D. Bravo, M. Medina // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P.
9.

Analysis of mathematical models of Pseudomonas spp. growth in pallet-package pork stored at different temperatures/Miaoyun Li [и др.] // Meat science, 2013. т.Vol. 93, Issue 4.-С.P. 855-864
10.

Antimicrobial activity of lactic acid bacteria against Listeria monocytogenes on frankfurters formulated with and without lactate/diacetate/O. -K. Koo [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 533-537
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
ссылка на мобильную версию электронного каталога