Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных

Вид поиска


Выберите поиск:
в найденном
Что искать:
 Найдено в других БД:Статьи преподавателей ВСГУТУ (3)Вестник ВСГУТУ (53)Материалы конференций ВСГУТУ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=protein<.>)
Общее количество найденных документов : 48
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-48 
1.

Ameliorative potential of whey protein hydrolysate against paracetamol-induced oxidative stress/S. Athira [и др.] // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 3.-С.P. 1431-1437
2.

Bittante G. Genetic parameters of different measures of cheese yield and milk nutrient recovery from an individual model cheese-manufacturing process /G. Bittante, C. Cipolat-Gotet, A. Cecchinato // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 12.-С.P. 7966-7979
3.

Bravo F. I. Effect of the high-pressure-release phase on the protein composition of the soluble milk fraction/F. I. Bravo, E. Molina, R. Lopez-Fandino // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11.-С.P. 6293-6299
4.

Cebo C. Goat s1-casein genotype affects milk fat globule physicochemical properties and the composition of the milk fat globule membrane/C. Cebo, C. Cebo [и др.] // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11.-С.P. 6215-6229
5.

Characterization of five terminator regions that increase the protein yield of a transgene in Saccharomyces cerevisiae/Y. Ito [и др.] // Journal of biotechnology, 2013. т.Vol. 168, issue 4.-С.P. 486-492
6.

Colour and sarcoplasmic protein evaluation of pork following water bath and ohmic cooking/Yan Dai [и др.] // Meat science, 2013. т.Vol. 93, Issue 4.-С.P. 898-905
7.

Combined effect of heart treatment and ionic strength on the functionality of whey proteins/R. Hussain [и др.] // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11.-С.P. 6260-6273
8.

CSN1S1-CSN3 (αS1-k-casein) composite genotypes affect detailed milk protein composition of Mediterranean water buffalo/V. Bonfatti [и др.] // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11
9.

D-Xylose detection in Escherichia coli by a xylose binding protein-dependent response/L. F. Ribeiro [и др.] // Journal of biotechnology, 2013. т.Vol. 168, issue 4.-С.P. 440-445
10.

Deep G. Exopolysaccharides modify functional properties of whey protein concentrate/G. Deep, A. N. Hassan, L. Metzger // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11.-С.P. 6332-6338
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-48 
 
ссылка на мобильную версию электронного каталога