Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных

Вид поиска


Выберите поиск:
в найденном
Что искать:
 Найдено в других БД:Статьи преподавателей ВСГУТУ (1)Вестник ВСГУТУ (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=pork<.>)
Общее количество найденных документов : 24
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-24 
1.

Maria Font-i-Furnols Consumer studies on sensory acceptability of boar taint: A review/Maria Font-i-Furnols // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 319-329
2.

"Chilled" pork - Part I/T. M. Ngapo [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 330-337
3.

"Сhilled" pork - Part II. Consumer perception of sensory quality/T. M. Ngapo [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 338-345
4.

Influence of dietary fat on pork eating quality/V. Alonso [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 366-367
5.

Effect of high pressure, temperature, and storage on the color of porcine longissimus dorsi/K. H. Bak [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 374-381
6.

Addition of seaweed (Laminaria digitata) extracts containing laminarin and fucoidan to porcine diets/N. C. Moroney [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 423-429
7.

Functional analysis of muscle gene expression profiles associated with tenderness and intramuscular fat content in pork/R. M. Hamill [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 440-450
8.

Dog rose (Rosa canina L.) as a functional ingredient in porcine frankfurters without added sodium ascorbate and sodium nitrite/E. Vossen [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 451-457
9.

Reduction of salt in pork sausages by the addition of carrot fibre or potato starch and high pressure treatment/A. Grossi [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 481-489
10.

Rapid discrimination of pork in Halal and non-Halal Chinese ham sausages by Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy and chemometrics/L. Xu [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 506-510
 1-10    11-20   21-24 
 
ссылка на мобильную версию электронного каталога