Поисковый запрос: (<.>K=oil<.>) |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Oxidative stability of an extended shelf-life dairy-based beverage system designed to contribute to heart health/R. L. Moore [и др.] // Journal of dairy science, 2012. т.Vol. 95, no 11.-С.P. 6242-6251
|
>2.
| Lipid and protein oxidation of α-linolenic acid-enriched pork during refrigerated storage as influenced by diet supplementation with olive leaves (Olea europia L.) or α-tocopheryl acetate/E. Botsoglou [и др.] // Meat science, 2012. Vol. 92, Issue 4.-С.P. 525-532
|
>3.
| Effect of dietary grape seed extract and Cistus ladanifer L. in combination with vegetable oil supplementation on lamb meat quality/E. Jeronimo [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 841-847
|
>4.
| Performance, carcass traits, muscle fatty acid composition and meat sensory properties of male Mahabadi goat kids fed palm oil, soybean oil or fish oil/M. H. Najafi [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 848-854
|
>5.
| Starch plus sunflower oil addition to the diet of dry dairy cows results in a trans-11 to trans-10 shift of biohydrogenation/A. Zened [и др.] // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 1.-С.P. 451-459
|
>6.
| Development of a method to determine essential oil residues in cow milk/A. Hallier [и др.] // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 3.-С.P. 1447-1454
|
>7.
| Response profiles of enteric methane emissions and lactational performnace during habituation to dietary coconut oil in dairy cows/M. Hollman [и др.] // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 3.-С.P. 1769-1781
|
>8.
| Patra A. K. Effects of coconut and fish oils on ruminal methanogenesis, fermentation, and abundance and diversity of microbial populations in vitro/A. K. Patra, Z. Yu // Journal of dairy science, 2013. т.Vol. 96, no 3.-С.P. 1782-1792
|
>9.
| Особенности катодной защиты теплоизолированного трубопровода с участками надземной прокладки на примере нефтепровода "Заполярье - НПС "Пур-Пе"/В. И. Суриков [и др.] // Промышленное и гражд. стр-во, 2014. т.№ 2.-С.59-62
|
>10.
| Хардина Е. В. Формирование и оценка хранимоспособности мясного сырья с консервирующими пищевыми добавками/Е. В. Хардина, О. А. Краснова ; гл. ред. И. Г. Сизов ; ред.: Р. А. Багаева, Е. В. Белоплотова // Вестник Восточно-Сибирского государственного университета технологий и управления. -Улан-Удэ:Издательство ВСГУТУ, 2019. т.№ 3.-С.47-52
|
|
|