Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных

Вид поиска


Выберите поиск:
Что искать:
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=липидное окисление<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Lipid and protein oxidation of α-linolenic acid-enriched pork during refrigerated storage as influenced by diet supplementation with olive leaves (Olea europia L.) or α-tocopheryl acetate/E. Botsoglou [и др.] // Meat science, 2012. Vol. 92, Issue 4.-С.P. 525-532
2.

Effect of dietary grape seed extract and Cistus ladanifer L. in combination with vegetable oil supplementation on lamb meat quality/E. Jeronimo [и др.] // Meat science, 2012. т.Vol. 92, Issue 4.-С.P. 841-847
3.

Date palm by-products as a new ingredient for the meat industry: Application to pork liver pate/A. M. Martin-Sanchez [и др.] // Meat science, 2013. т.Vol. 93, Issue 4.-С.P. 880-887
4.

Effects of finishing period length with vitamin E supplementation and alfalfa grazing on carcass color and the evolution of meat color and the lipid oxidation of light lambs/G. Ripoll [и др.] // Meat science, 2013. т.Vol. 93, Issue 4.-С.P. 906-913
 
ссылка на мобильную версию электронного каталога