Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Solongo Ganbold, Onon Otgonzul
Заглавие : Microencapsulation for food and pharmaceutical applications
Место публикации : Биотехнология в интересах экономики и экологии Сибири и Дальнего Востока: материалы 4 Всероссийской научно-практической конференции (29 июня – 03 июля 2016 г., г. Улан-Удэ)/ отв. ред. А. Т. Бубеев. - Улан-Удэ, 2016. - С. 147-150. - ISBN 978-5-89230-801-4. - ISBN 978-5-89230-801-4
Примечания : Библиогр. в конце ст.
Предметные рубрики: Пищевая промышленность
Аннотация: Microencapsulation is defined as a technology of packing tiny particles of solid, liquid, or gaseous active ingredients by a continuous polymeric material with the purpose of protection, controlled release and compatibility of the core materials. These microcapsules can be produced by using numerous techniques.This technique offers very promising applications in a wide array of biotechnology, biomedical field, micro/ nanotechnology and food industries.

Доп.точки доступа:
Бубеев, А. Т. \отв. ред.\; Onon Otgonzul