Nansalmaa, S.
    The functional food research on α, β, γ humans [] / S. Nansalmaa, L. Tserenpurev // Техника и технологии продуктов питания: Наука. Образование. Достижения. Инновации : материалы 2 Международной научно-практической конференции, посвященной 50-летию кафедры "Технология продуктов из растительного сырья" (Россия, Республика Бурятия, 30 июня - 4 июля 2016 год) / отв. ред. В. В. Доржиев. - Улан-Удэ, 2016. - С. 12-17. - Библиогр. в конце ст. . - ISBN 978-5-89230-860-1
Рубрики: Медицина--Гигиена питания
Кл.слова (ненормированные):
пищевые продукты -- гигиена питания -- функциональные продукты
Аннотация: According to our considerations, based on functionalities of food that modifies cell membrane state through protein, fat and carbohydrate, for regulation cell membrane state we used following materials: αn+1-food (horse meat) for β-human, α-food (sheep meat) γ-human and β-food (cowmeat) for α-human. Research result have shown cell membrane state on γ humans are increased 3.76 times and α state increased 1.65 times whereasstate decreased 1.98 times and it would be activating fatty acids beta oxidation process.

Перейти к внешнему ресурсу: полный текст

Доп.точки доступа:
Доржиев, В. В. \отв. ред.\; Tserenpurev, L.